Werken bij CTCM

Werken bij CTCM betekent functioneren binnen een open cultuur waarbij veel aandacht wordt geschonken aan persoonlijke ontwikkeling.

De organisatie is actief in het faciliteren van onderzoekers bij het opsporen van nieuwe ziektes, behandelmethodes en betere medicatie. Onze medewerkers krijgen bij ons de kans om hun doelen te behalen op professioneel en persoonlijk vlak. Dit doen we door uitdagende, afwisselende banen aan te bieden met trainingen en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Iets voor u? Houdt onze vacatures dan goed in de gaten!

Research Pool

Als tijdelijke onderzoeksmedewerker bent u in dienst van CTCM. De werkplek bevindt zich op een afdeling binnen het MUMC+ of elders. Voor de inhoud van het werk, de dagelijkse begeleiding en werksfeer heeft u te maken met uw directe leidinggevende en collega's binnen de vakgroep of het instituut. Voor de meer formele zaken die te maken hebben met uw aanstelling en de arbeidsovereenkomst kunt u zich richten tot de research coördinator.

Open sollicitaties kunnen gestuurd worden naar:

Renske.baur(_AT_)mumc.nl

Op dit moment hebben we 3 openstaande vacatures, klik op onderstaande links voor meer informatie:Vacature_PhD-er_P._Weerwind_ReBa_V0.1_02MAR2017.pdf


© CTCM 2016| ALGEMENE VOORWAARDEN

Login